Takk for at du bestilte et gavekort fra oss!

Du vil snart få en bekreftelse på epostadressen du oppga og et gavekort som du kan skrive ut om du ønsker.

Hvis du ikke mottar gavekortet, vær vennlig å sjekke i spam-mappa. Hvis den mot formodning ikke er der, ber vi deg om å ta kontakt så sender vi deg gavekortet på nytt.

Vær vennlig å møte opp 15 minutter før turen starter. Oppmøteplass er ved Bygdinstøga, se https://goo.gl/maps/znPEbAMDkRn eller 61.330700, 8.794528 for karthenvisning. Ta med klær for årstiden, gode sko og komfortable hansker, mat og drikke. Turen tar normal ca. 4 timer.

Betingelser for Synshorn via ferrata
På Synshorn Via Ferrata er det 14 års grense, og alle turer krever guide.

Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen gjelder for den dato som er bestilt og at det ikke er anledning til å bytte eller flytte bestilt tur til en annen dag. Solgte turer refunderes ikke. Dersom du ikke selv kan delta, er det imidlertid mulig å overdra turen til en annen deltaker.

Sykdom og Avbrudd
Ved sykdom som dokumenteres med gyldig legeattest, refunderes 50 % av turprisen. Krav om refusjon må fremsettes skriftlig sammen med slik dokumentasjon snarest, dog senest 4 dager etter at turen skulle vært avviklet. Hvis en deltaker må avbryte en tur, er arrangøren ikke ansvarlig for ekstra kostnader som følge av avbruddet. Deltaker har heller ikke krav på refusjon av hele eller deler av turkostnaden.

Avlysning av tur
Arrangøren kan avlyse et tur på grunn av force majeure, vanskelige eller risikable værforhold, mangel på guide eller lignende. Ved avlysning plikter arrangøren, å underrette deltakerne så snart som mulig. Avlyses et arrangement på grunn av de nevnte årsaker, vil deltakere få tilbud om ny tur. Dersom dette ikke er mulig, blir hele det innbetalte beløp tilbakebetalt. Utover dette har deltakerne ikke krav på erstatning.